• TANDIR ostrze gładkie 100mm na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

59.00
59.00
56.05 56.05 price with code rabat-5
piece Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 25 piece
The Weight Of The 0.07 kg

Phone order: 734200202

Leave your phone

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży TANDIR do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 58 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana SUS440B
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży TANDIR

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia. 

Reviews are not verified
  • w porządku ostrze
    Kebix (2024-02-21)
    The Whole Thing
    The Functionality Of The
    Price
The Signature Of The
Email
Ask a question
  • Manufacturers