• TANDIR ostrze gładkie 100mm na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

59.00
59.00
schief. Mit dem wishlist
Versand innerhalb 24 Stunden
Versandpreis 98
Kurier Europa 98
Die Verfügbarkeit von 23 schief.
Das Gewicht der 0.07 kg

Telefonische Bestellung: 734200202

Lassen Sie Ihr Handy

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży TANDIR do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy TANDIR 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 58 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana SUS440B
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży TANDIR

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia. 

  • w porządku ostrze
    Kebix (2024-02-21)
    Die Qualität der
    Die Funktionalität der
    Preis
Die Signatur der
E-Mail
Stellen Sie eine Frage