• HENDI ostrze gładkie 100mm na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne skrawania mięsa na kebab zapewni nasze ostrze gładkie do noża firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC.

59.00
59.00
Lowest price in the last 30 days:
47.97 59
piece Add to wishlist
Shipping within 24 hours
Shipping price The Lack Of
The Availability Of 22 piece
The Weight Of The 0.07 kg

Phone order: 734200202

Leave your phone

Ostrze wymienne gładkie 100mm dla noży HENDI do skrawania mięsa na kebab

Perfekcyjne i powtarzalne cięcie mięsa na kebab zapewni nasze ostrze wymienne do noża elektrycznego firmy HENDI 100 mm, które zostało wykonane z wysokojakościowej stali nierdzewnej o próbie SUS404B i poddane procesowi hartowania w wysokich temperaturach dzięki czemu w skali Rockwella otrzymaliśmy wysoki stopień twardości stali 58 HRC 

 

Specyfikacja techniczna Ostrza:

  • średnica zewnętrzna:  100 mm
  • średnica otworu środkowego: 10 mm
  • grubość ostrza: 1,6 mm
  • Twardość stali: 60 HRC
  • Materiał: stal nierdzewna hartowana 440B
  • Ostrzenie laserowe
  • Płaskość w granicach 0,1mm 

 

Ostrze gładkie 100mm do noży HENDI

 

Wysoka twardość stali, hartowanie oraz mechaniczne dwuetapowe ostrzenie krawędzi ostrza (są gładkie i bardzo ostre) dają długą "żywotność" ostrzenia. 

  • Ostrze spełnia swoją rolę
    bardzo dobra cena
    polecam
    Ban- kebab (2022-08-12)
    The Whole Thing
    The Functionality Of The
    Price
The Signature Of The
Email
Ask a question