• WOLNOWAR 290W, 5.6L.

213.59
213.59
schief. Mit dem wishlist
Versand innerhalb 24 Stunden
Versandpreis 25
DPD Courier 25
DPD Kurier herunterladen 30
Die Verfügbarkeit von 15 schief.
Das Gewicht der 1.4 kg

Telefonische Bestellung: 734200202

Lassen Sie Ihr Handy


Dane techniczne:

moc: 320W, 220-240V 50/60Hz
pojemność misy: 5,6l
czarna, ceramiczna misa z możliwością wyjęcia i umycia w zmywarce
pokrywa z hartowanego szkła
nienagrzewające się rączki
kształt: owalny
obudowa ze stali nierdzewnej
funkcje gotowania: wysoka temperatura, niska temperatura, podtrzymywanie temperatury
łatwe sterowanie za pomocą pokrętła
przewód: 110cm
rozmiar produktu: 38 x 29 x 28cm



Wolnowar przeznaczony do przygotowania dań, które wymagają długiego gotowania lub duszenia na wolnym ogniu. Pozwala zachować więcej wartości odżywczych i witamin bez znaczącej utraty smaku i aromatu składników poddanych obróce termicznej.

podtrzymywanie niższej temperatury niż w trakcie tradycyjnego gotowania (około 80-90 stopni)
wygoda gotowania bez konieczności nadzoru - składniki nie przywierają do dna. Można nastawić danie w wolnowarze i wyjść z domu
setki przepisów dostępnych na profesjonalnych stronach internetowych poświęconych gotowaniu w wolnowarach
potrawy nie zagotowują się, lecz powoli podgrzewają
cicha praca umożliwia gotowanie także w nocy lub w obecności śpiących dzieci
tani w użytkowaniu (niska moc adekwatna do rodzaju urządzenia)
szklana pokrywa z uchwytem umożliwia obserwację gotującego się dania
duża pojemność misy umożliwia przygotowanie dania dla całej rodziny
właściwości misy ceramicznej zapewnią nieprzywieranie potraw oraz łatwe i szybkie czyszczenie

TRYBY MOCY, W KTÓRYCH WOLNOWAR DĄŻY DO OSIĄGNIĘCIA TEMPERATURY OK. 79-93 STOPNI CELSJUSZA:

low - niższa temperatura. Danie podgrzewa się wolniej do temperatury około 80 stopni
high - wyższa temperatura. Danie podgrzewa się szybciej do temperatury około 90 stopni
warm - podtrzymywanie ciepła ugotowanych już dań


**
Es gibt derzeit keine Kommentare oder Bewertungen für dieses Produkt.
Die Signatur der
E-Mail
Stellen Sie eine Frage